Toolboxen en meer

21 volwassen eeuw  21 De Volwassen Eeuw is mijn productenlijn waarin je tools en andere hulp aangereikt krijgt om de vaardigheden die je nodig zult hebben om in deze eeuw, die de volwassen leeftijd heeft bereikt, zelf tot volle wasdom te kunnen komen.

Toolboxen 

Een digitale toolbox is gevuld met tools/gereedschap waar je zelf mee aan de slag kunt. Iedere toolbox heeft een eigen samenstelling met tools als micro learningmodules, eBooks, pdf’s met tips voor specifieke onderwerpen, Podcasts, scans, en altijd een Excel bestand dat je uitdaagt om ook daadwerkelijk te inventariseren in welke mate je iets beheerst en welke acties je daarop wel of niet op gaat ondernemen. Klik op een toolbox voor meer…

21st Century skills
Solliciteren Roaring twenties 2.021

Innovatie en inspiratie hulp

Innoveren hoort bij een eeuw waarin leven en werk constant aan verandering onderhevig is. Hoe vergroot je je eigen creativiteit en kun je innoveren als dat nodig is. Met name voor zelfstandig ondernemers die met hun eigen bedrijf en propositie telkens mee moeten bewegen. Inktvis.Comm biedt hulp.

eBooks

Kijk onderaan deze pagina naar de serie eBooks uitgegeven door InktvisComm. Ontdek je eigen verhaal over vaardigheden als Netwerken, Zelfsturend werken en meer.