Toolbox Solliciteren Roaring twenties 2.021

toolbox roaring 2                              solliPreview video

Deze digitale toolbox is gevuld met tools/gereedschap waar je zelf mee aan de slag kunt. Iedere toolbox heeft een eigen samenstelling met tools als micro learningmodules, eBooks, pdf’s met tips voor specifieke onderwerpen, Podcasts, scans en altijd een Excel bestand dat je uitdaagt om daadwerkelijk te inventariseren in welke mate je iets beheerst en welke acties je daarop wel of niet op gaat ondernemen.

Solliciteren in deze twintiger jaren, hoe doe je dat?

Wie nog niet heeft gemerkt dat de arbeidsmarkt al een aantal jaren volledig aan het veranderen is, moet nodig worden wakker geschud. Ja, ook als je denkt dat je er toch niet veel van zal merken omdat je een goede baan hebt. Want banen veranderen, functies verdwijnen en voor geen enkele werkgever is het straks nog wenselijk dat iemand jarenlang hetzelfde werk blijft doen. Met solliciteren hebben of krijgen we dus allemaal wel te maken.

Waar gaat het nu en in de nabije toekomst om als je gaat solliciteren? Wat is een succesvol cv? Een sterke motivatiebrief? Hoe solliciteer je online? Nog belangrijker: hoe weet je succesvol over jezelf te vertellen?Want je persoonlijke vaardigheden, wie jij bent, dat wordt steeds belangrijker.  Zo belangrijk, dat het cv straks de prullenbak in kan.

Bereid jezelf voor op de eclectische arbeidsmarkt van de Roaring twenties 2.021!

In deze toolbox Solliciteren Roaring twenties 2.021 vind je:

  • Een instructie- en informatie pdf voor het gebruik van de toolbox
  • Een microlearning module (video): Solliciteren in de eclectische arbeidsmarkt van de Roaring twenties 2.021, een blik op de arbeidsmarkt van nu en de toekomst en wat je daarin als werkzoekende te bieden hebt 
  • Een eBook Solliciteren, Kunst of kunstje, met do’s & don’ts voor je cv en je motivatiebrief, met tips voor offline en online solliciteren, oefeningen om jezelf beter te leren kennen als het gaat om aanleg, gedrag, normen & waarden, je persoonlijkheid  en veel meer 
  • Een eBook, Netwerken, hoe werkt dat? Je leert welke vormen van netwerken er zijn, wat ze jou kunnen bieden en hoe je daar zelf in staat. Vanuit vragen en opdrachten leer je jouw negatieve overtuigingen en angsten over netwerken om te draaien. Ook leer je een verbindende pitch.
  • Een doe-het-zelf Talentscan
  • Een concept voor een talentencv
  • Een pdf met vragen die vaak gesteld worden en vragen die je zelf kunt stellen
  • Een voorbewerkt Excel bestand waarin je je sollicitatie- en netwerkvaardigheden kunt inventariseren en een plan van aanpak kunt maken.

Kosten: € 24,95 incl. btw.

Bestel een Toolbox  

Wil je je toolbox snel ontvangen dan kun je kiezen voor een betaalwijze via je je mobiele nummer en ontvang je direct daarna je toolbox en je factuur. Ontvang je liever eerst een factuur en betaal je via het daarop aangegeven bankrekeningnummer, dan versturen we de toolbox zodra we je betaling hebben ontvangen. 

Aanbieding!  Heb je een toolbox gekocht, ben je ermee aan de slag gegaan en heb je daarna nog behoefte aan een uur aanvullende sollicitatiecoaching (online of offline) , dan mag je een uur individuele coaching aanvragen van de normale prijs van  € 95,00  voor € 70,00!  Voor zakelijke coachees (zelfstandig ondernemer of als je werkgever de factuur ontvangt) excl. 21% btw, niet zakelijk is incl. 21% btw zonder gespecificeerde factuur.

Vraag hier je uur coaching aan voor het gereduceerde tarief na afname van een toolbox

Plaats een review over deze toolbox!

Waardering: 0.5 uit 5.