Toolbox 21st Century skills

toolbox 21 1                              cs viPreview video

Deze digitale toolbox is gevuld met tools/gereedschap waar je zelf mee aan de slag kunt. Iedere toolbox heeft een eigen samenstelling met tools als micro learningmodules, eBooks, pdf’s met tips voor specifieke onderwerpen, Podcasts, scans en altijd een Excel bestand dat je uitdaagt om daadwerkelijk te inventariseren in welke mate je iets beheerst en welke acties je daarop wel of niet op gaat ondernemen.

Deze digitale toolbox is gevuld met tools/gereedschap waar je zelf mee aan de slag kunt. Iedere toolbox heeft een eigen samenstelling met tools als micro learningmodules, eBooks, pdf’s met tips voor specifieke onderwerpen, Podcasts, scans en altijd een Excel bestand dat je uitdaagt om daadwerkelijk te inventariseren in welke mate je iets beheerst en welke acties je daarop wel of niet op gaat ondernemen.

Waarom is het belangrijk om meer te weten over de 21st Century skills?

De arbeidsmarkt zal in deze eeuw drastischer dan ooit tevoren veranderen. En we zien dat nu al gebeuren.  We hebben het niet alleen over digitalisering en online werken. Kunstmatige intelligentie, automatisering en robotisering (humanoids) gaan veel van ons werk overnemen. Er zullen banen verdwijnen, opleidingen zullen een nieuw curriculum moeten opstellen, gericht op functies die we nu soms nog niet eens kunnen bedenken.

Feitelijke kennis zal niet meer tot het onderscheidend vermogen van de mens behoren, soft skills daarentegen krijgen een stijgende waarde. Je persoonlijkheid, zoals bijvoorbeeld je grondhouding, je talenten en de 21e Century skills worden bij elkaar je paspoort naar een baan in de toekomst. Ontdek wat de 21st Century skills zijn, welke nieuwe inhoud en betekenis ze hebben gekregen en welke bij jou passen, zodat je je daar het best in kunt ontwikkelen.

In deze 21st Century skills toolbox vind je:

  • Een instructie- en informatie pdf voor het gebruik van de toolbox
  • Een microlearning module (video) over de vier belangrijkste 21st Century skills voor de werkvloer
  • Een klein eBook over de zeven 21 st Century skills voor de werkvloer
  • Een doe-het-zelf Talentscan
  • Een pdf met tips hoe je Kritisch denken kunt ontwikkelen
  • Een pdf voor een kijk op wat jouw rol is in Samenwerken
  • Een Verteltechniek voor verhalende Communicatie vanuit Storytelling
  • Een pdf met tips om je Creativiteit te stimuleren
  • Een voorbewerkt Excel bestand waarin je je skills kunt inventariseren en een plan van aanpak kunt maken.

Kosten: € 24,95 incl. btw.

Bestel een Toolbox  

Wil je je toolbox snel ontvangen dan kun je kiezen voor een betaalwijze via je je mobiele nummer en ontvang je direct daarna je toolbox en je factuur. Ontvang je liever eerst een factuur en betaal je via het daarop aangegeven bankrekeningnummer, dan versturen we de toolbox zodra we je betaling hebben ontvangen. 

Aanbieding!  Heb je een toolbox gekocht, ben je ermee aan de slag gegaan en heb je daarna nog behoefte aan een uur aanvullende coaching (online of offline) over de 21st Century skills, dan kun je je toolbox weer terugverdienen! Je mag dan een uur individuele coaching aanvragen van de normale prijs van  € 95,00  voor € 70,00!  Voor zakelijke coachees (zelfstandig ondernemer of als je werkgever de factuur ontvangt) excl. 21% btw, niet zakelijk is incl. 21% btw zonder gespecificeerde factuur.

Vraag hier je uur coaching aan voor het gereduceerde tarief na afname van een toolbox

Plaats een review over deze toolbox!

Waardering: 5 uit 5.

1 review

De eerste woorden die de toolbox bij mij oproepen zijn: inspirerend, vernieuwend, tot nadenken stemmend, uitnodigend, leerzaam, licht en speels. Leerzaam en boeiend dat je op een aansprekende wijze laat zien wat 21st century skills zijn en welke dat met name zijn. De toolbox als geheel prikkelt, inspireert. Je laat zien wat belangrijk is/gaat worden nu en in de nabije toekomst. De presentatie op de instructiefilm vind ik heel prettig en de combinatie van woorden en beeld sterk! De afzonderlijke elementen in de toolbox zijn al sterk en leerzaam op zichzelf. Samen laten ze echt zien wat we nodig hebben en/of hebben te ontwikkelen in de tijd die voor ons ligt. Niet eerder heb ik dat op zo’n heldere wijze aangereikt gekregen. Er is een element wat ik graag toegevoegd zou zien en dat zijn tips voor inspirerende literatuur, schrijvers en denkers. Ook tips voor bepaalde vloggers en bloggers zou ik fijn vinden.

Jan, Loopbaancoach