Over Els Brouwer en Inktvis.Comm

els zwart wit Wij (mijn bedrijf en ik ) zijn Inktvis.Comm

Waarom Inktvis.Comm

Inkt is van oudsher -sinds 500 v. Chr.- het kleurmiddel waarmee verhalen worden opgetekend. Ook mijn eigen verhalen als schrijver en de verhalen van anderen waar Inktvis.Comm mee en voor werkt, bevatten de geur en kleur van inkt. Sepia behoort tot een van die oudste inkten. Het wordt gewonnen uit de inkt van inktvissen en daarom zie je het als kleur terug in ons logo. Mijn sterrenbeeld is Vissen en ik werk met inkt, voeg ons samen en je krijgt Inktvis.

Comm is de afkorting voor communicatie, daar draait bij Inktvis.Comm alles om. Communicatie is een basis ingrediënt om als mens te kunnen leven en overleven. En dat geldt ook voor dit bedrijf.

Wij scheppen, ontwikkelen en geven vorm aan communicatie. Zonder communicatie geen Inktvis.Comm.

Over Els Brouwer 

Els is arbeidsmarktspecialist, tekstschrijver, blogger, auteur van literaire detectives onder de naam Liz Brouwer en illustrator/docent tekenen en schilderen. Daarnaast is zij afgestudeerd aan de Storytelling Academy als Chief Storytelling Officer met een reeks door haar geschreven en geïllustreerde eBooks: Arbeidsmarkttopics & Natural Storytelling. Bij dezelfde Academy heeft zij de opleiding Narratief coachen met het levensverhaal gevolgd. Els werkt tevens bij Projob als Executive director van Projob Company Onboarding.

Els is aangesloten bij de Storytelling clan, een groep alumni van de Storytelling Academy. Voor grotere opdrachten kan zij met deze inspirerende collega-Storytellers de krachten bundelen en samenwerken.

Nevenactiviteit: examinator bij de Storytelling Academy

Boeken geschreven door Els Brouwer

Onder de naam Liz Brouwer is door H & G uitgevers de reeks door Els Brouwer geschreven detectives over de Amsterdamse rechercheur Suze van Baarle en haar team uitgegeven. Tevens staat zij met een kort verhaal in het boek ‘Kwade zaken’, een bundel die werd uitgebracht door de stichting Collectieve Propaganda voor het Nederlandse Boek ter gelegenheid van de Spannende Boeken Weken 2016. Els is lid van het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs (GNM).

Een beestachtig verbond    fataal verlangen 2     Noodlottige berekening

De reeks eBooks: Arbeidsmarkttopics & Natural Storytelling geeft inzicht en kennis over onderwerpen waar iedereen die werkt mee te maken krijgt. Het zijn ‘zelfhulp’boeken waarmee je met opdrachten en vragen aan de slag kunt gaan om snel en gemakkelijk te ontdekken hoe jij zelf met dit onderwerp omgaat en vooral: wat is jouw verhaal hierover? Klik op een eBook voor een kijkje in..

ontdek je talent        zelfsturend werken          Leiding nemen

Netwerken        samenwerken        networking

Ieder eBook bevat 50-60 pagina’s en kost € 5,95.

Koop een eBook

Kies een eBook en je betaalwijze. Als je ervoor kiest om via je mobiel te betalen dan ontvang je het eBook direct en de factuur achteraf. Ontvang je liever eerst de factuur dan ontvang je het eBook na betaling. 

Te verwachten eBooks: Gelukkig zijn in je werk, Communicatie in kleur en stijl, Duurzaam inzetbaar, ben jij dat?, Solliciteren, kunst of kitsch?, Help, mijn beroep verdwijnt.