Online workshops & trainingen

workshops breed

Online workshops via open inschrijving

Inktvis.Comm biedt diverse online en offline workshops, soms in cocreatie samen met een andere trainer. Momenteel richten we ons op een online aanbod, als de situatie rondom Covid-19 verandert kunnen we deze trainingen ook offline geven. Je kunt doorklikken voor meer informatie als je nieuwsgierig bent naar de inhoud van een workshop.

Alle workshops worden gegeven via Zoom. Meld je aan door op een workshop te klikken en van daaruit het contactformulier in te vullen.

Online workshop: Inleiding in Storytelling

Storytelling neemt een steeds belangrijkere plek in in onze manier van communiceren. We raken steeds meer doordrongen van de emotionele waarde en de impact van verhalen nu feitelijke kennis overal te vinden is. Technologie en de razendsnelle ontwikkeling van kunstmatige intelligentie kunnen ons ruim in die feitelijke kennis voorzien.

Online workshop :  Voor eigenzinnige bloggers

Welk doel wil je bereiken met het schrijven van een blog of een artikel? Wil je opvallen, mensen boeien, wil je dat mensen zich afvragen wie de schrijver achter het verhaal is of is de boodschap voor jou het meest belangrijk? Of zoek je gewoon exposure? In ieder geval zal het zo zijn dat je je doelgroep wilt bereiken en dat je wilt dat je goed gelezen wordt. Waarom zou je anders schrijven of bloggen?

Online workshop: Zelfbewust schrijven

Heb je altijd al willen schrijven? Weet je wat jouw genre is? Romans, detectives, een biografie of science fiction? En er zijn natuurlijk nog meer genres. Ieder genre vraagt om andere kennis, ander woordgebruik, sfeerbeschrijvingen, karakters. Daarom is het belangrijk om jezelf ook goed te kennen voordat je gaat schrijven. Dat wat het dichtst bij jou staat zal je ook het gemakkelijkst en het beste af gaan. Al schrijvend ga je dat in deze workshop ontdekken.

Online workshop: Happy 21st Century mindset & skills

Zelfbewustzijn en wendbaarheid zijn belangrijke 21st century mind skills. Door inzicht in je eigen aanleg, vaardigheden en in je houding en behendigheid ten opzichte van veranderingen te krijgen, kun je sneller, efficiënter, accurater en met plezier inspelen op nieuwe situaties.  Je moet weten waar je talenten liggen en wat de 21st Century skills zijn. En meer nog: welke nieuwe betekenis hebben zij gekregen?

Workshops online en offline voor bedrijven, uitgevoerd door Inktvis.Comm in samenwerking met Projob, te zien via de volgende links:

Wil je meer informatie over een van deze trainingen op maat?

Wil je uitgebreidere informatie over een van deze diensten of wil je een dienst op maat bespreken, vul dan onderstaand contactformulier in en je ontvangt snel de gevraagde informatie en/of een afspraak of bevestiging.