Online workshop Zelfbewust schrijven

zelfbewust

Online workshop: Zelfbewust schrijven

 

In september 2020 start Inktvis.Comm met een nieuwe online schrijfcursus van 5 sessies van 2 uur met tussentijdse schrijfopdrachten voor thuis.

Heb je altijd al willen schrijven? Weet je wat jouw genre is? Romans, detectives, een biografie of science fiction? En er zijn natuurlijk nog meer genres. Ieder genre vraagt om andere kennis, ander woordgebruik, sfeerbeschrijvingen, karakters. Daarom is het belangrijk om jezelf ook goed te kennen voordat je gaat schrijven. Dat wat het dichtst bij jou staat zal je ook het gemakkelijkst en het beste af gaan.

Zelfbewust schrijven gaat over het proces van het schrijven en hoe jouw herinneringen, manier van kijken, luisteren, observeren en jouw woordenschat daarin een rol spelen. Daarom is het goed om voordat je echt gaat schrijven, of als je vastloopt in je schrijven, eerst wat zelfonderzoek te doen. Door schrijfopdrachten te doen met een bewuster gebruik van je zintuigen en waarnemingen, door je al schrijvend bewuster te worden van je referentiekaders en je taalgebruik, zal jouw schrijven kleurrijker en authentieker worden.

Zelfbewust schrijven, een ontdekkingsreis voor jezelf en je toekomstige lezers!

    • Woensdag 9, 16, 23 en 30 september en 7 oktober 2020 van 19.30 – 21.30
    • volgende cursus start in november, data volgen

Aantal deelnemers: min 4, max. 8.

Kosten: € 325,00 totaal, incl. werkboek. Voor zelfstandig ondernemers of als je werkgever de factuur ontvangt: excl. 21% btw, niet zakelijk is incl. 21% btw.

Meld je aan

Alle workshops worden gegeven via Zoom. Meld je aan via het contactformulier, geef aan om welke workshop en datum het gaat. Je ontvangt een bevestiging en bij voldoende aanmeldingen een uitnodiging met een link en een factuur.

Trainer: Els Brouwer