Online workshop: Inleiding in Storytelling

er was eens met tekst nl

Online workshop: Inleiding in Storytelling

Storytelling neemt een steeds belangrijkere plek in in onze manier van communiceren. We raken steeds meer doordrongen van de emotionele waarde en de impact van verhalen nu feitelijke kennis overal te vinden is. Technologie en de razendsnelle ontwikkeling van kunstmatige intelligentie kunnen ons ruim in die feitelijke kennis voorzien. Verhalen geven inzicht en begrip op een empathische manier waar wij als mens behoefte aan hebben.

In deze interactieve korte workshop krijg je een inleiding in Storytelling en leer je een verteltechniek om op een verhalende maar tevens kort en krachtige manier datgeen wat je wilt vertellen meer impact te geven. 

    • Maandag 21 september van 9.30 – 12.00
    • Maandag 28 september van 9.30 – 12.00

Aantal deelnemers: min. 6 en max. 8

Kosten: € 110,00, incl. handout. Voor zelfstandig ondernemers of als je werkgever de factuur ontvangt: excl. 21% btw, niet zakelijk is incl. 21% btw.

Meld je aan

Alle workshops worden gegeven via Zoom. Meld je aan door op een optie te klikken en vul het contactformulier in, geef aan om welke workshop en datum het gaat. Je ontvangt een bevestiging en bij voldoende aanmeldingen een uitnodiging met een link en een factuur.

Trainer: Els Brouwer